U bent hier

Gastenboek

U kunt een bijdrage leveren aan mijn gastenboek door iets te vertellen over uw ervaringen met Dano Computerhulp.
Let op: vanwege controle op spam kan het even duren voordat uw bijdrage op de site verschijnt.

Add guestbook entry

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om spam tegen te gaan:
Fill in the blank.
Lara

Ik ben zeer tevreden met het resultaat, ik kan weer werken op mijn laptop, waar de studentencomputerservice niks meer mee kon. Ik zag de bui al hangen. Dano heeft er echt verstand van!

Chris van Vliet

Desktop Dell van elf maanden oud was vastgelopen. Dano gebeld. Kwam onmiddellijk. Bleek onder de garantie van Dell te vallen. Dano heeft de desktop meegenomen en contact opgenomen met de technische support van Dell en het transport naar en van Dell verzorgd. Na reparatie onder garantie heeft Dano de back-up teruggezet en nog het nodige geïnstalleerd. Vervolgens heeft hij de desktop vandaag weer bij mij thuis gebracht en gecontroleerd of alles werkte.
Heel goede eerste ervaring met Dano en ik kan hem van harte aan iedereen aanbevelen. Ook - en niet onbelangrijk - een goede en duidelijke communicatie met hem.

Simone

Een berichtje, en Dano geeft altijd een reactie terug.
Met veel geduld en deskundigheid is mijn PC gemaakt.
Dano zegt wat hij doet en, ook even belangrijk, doet ook wat hij zegt.
Over de mogelijke oplossing en dat wat niet meer kan of een minder goede optie is is hij transparant en duidelijk.
Ik kan Dano Computerhulp van harte aanbevelen.

Laurens

Een studentennachtmerrie: een niet functionerende computer, een week voordat een essay ingeleverd moet worden. Na contact via Whatsapp schoot Dano mij te hulp en wist in precies twee uur tijd een gigantische frustratie weg te nemen! Hij stelde onmiddellijk het probleem vast, wist bestanden van de kapotte schijf te halen en heeft zelf een nieuwe schijf voor mijn PC gehaald. Voortaan ga ik niet meer zelf zitten worstelen. Dano is snel, vriendelijk en efficiënt. Aanrader!

Richard

Dano, dank voor de snelle spoed-service.
Desktop startte niet meer op, harddisk corrupt/gescrasht. Dano heeft vakkundig nieuwe SSD geplaatst, windows geïnstalleerd en oude bestanden weer teruggezet.
Dano is geduldig, zeer flexibel, heeft begrip voor de klant (heeft op een zondag zijn vrije tijd opgeofferd zonder extra kosten in rekening brengen) en gaat pas weg als de klant tevreden is. Een aanrader !

Harold

Mijn laptop was niet meer vooruit te branden en liep regelmatig vast. Dano constateerde fouten op de harde schijf. Na vervanging van de harde schijf en opnieuw installeren van Windows loopt hij weer als een trein! Dano is deskundig, behulpzaam en niet duur. Een aanrader!

Bert v.d.G

Een zeer tevreden klant . Dano bedankt voor je snelle en deskundige hulp. Nadat op mijn laptop een aantal cruciale files
ontbraken en deze daardoor niet meer goed werkte heeft Dano deze voorzien van een nieuwe schone Windows10 installatie
en ook mijn E-mail en een aantal andere programma's geïnstalleerd en alles draaid weer als een zonnetje.
Dano neemt echt alle tijd voor je en zeer betaalbaar echt een aanrader.
Nogmaals dank!

Erik van den Oord

Een zeker aan te raden computerreparateur. Ons probleem was een "buck" met blauw scherm. Na eerst "computerstudent aan huis" te hebben laten kijken was het probleem deels opgelost echter misten we nog mailberichten en oude gegevensbestanden. Dano heeft alle verwijderde data weer in zijn originele vorm weten terug te halen, de computer weten te updaten en nieuwe programma's te installeren. Wij zijn uiterst te spreken over de wijze waarop dit alles is geschied. Daarnaast is Dano uiterst vriendelijk, flexibel, meedenkend en vraagt zeker niet de hoofdprijs voor zijn inzet.

Sjiron

Vriendelijk en behulpzaam. Helaas kregen we m'n PC niet meer aan de praat maar zoals de site aangeeft no cure no pay dus als je twijfelt maak gewoon een afspraak.

Rinus

Dano, bedankt voor de snelle service.
De HDD van de NAS was niet meer bereikbaar. Dano heeft na mijn verzoek snel gehandeld en mijn bestanden overgezet naar een externe HDD.
Donderdag gebracht en vandaag vrijdag weer de gegevens beschikbaar.
Prima job.

Theo

Dano, nog heel erg bedankt dat je mijn computer en mij weer op weg geholpen heeft. Grotendeels staat alles weer op zijn plaats b.v. mijn foto's die overal op de computer zwerfden. Mogelijk heb ik je vandaag of morgen nog nodig, en dan weet ik je heel graag weer te vinden. Bedankt Theo

Corrie van der Wouden

Even bellen, en daar is hij al! Uitstekende service, echt een vakman. Ben er heel blij mee!

Floor vd B.

Dano,
Ik ben zeer blij dat jij mijn pc, na een crash, weer opnieuw hebt geïnstalleerd naar Windows 10.
Wij hebben er allebei wat van opgestoken.
Bedankt.

Henk

Even bellen, en daar staat hij al op de stoep. Goede service! Hij heb mijn PC weer opgelapt kon geen E-mails meer krijgen. Hij werkt weer perfect en snel. Bedankt Dano.

Marga

Ben erg tevreden, mijn computer wilde ineens niet opstarten omdat het mijn gebruikersprofiel niet kon laden. Wat ik fijn vind is dat ik snel een afspraak kon maken, de dag erna kon hij al komen. Dano heeft bij mij thuis de computer weer in orde gemaakt. Anders moet je weer met zo'n computer gaan sjouwen. Het duurde wat langer dan verwacht, maar hij is net zolang doorgegaan totdat alles weer werkte naar behoren. Het tarief is ook heel redelijk. Ik zou hem zeker aanraden.

Nico Beek

Het is niet alleen een bekwame en rustige computermanager, die langs komt om je PC-problemen op te lossen! Het is daarnaast nog een ongelofelijke aardige man die je met raad en daad ter zijde staat. Geen onrust teweeg brengt en uiterst nauwkeurig zijn taken volbrengt, al gedraag je je naast hem als stoorzender, etc. Leuk overigens dat een goede bekende uit het zo (on)bekende badmintonwereldje je zo verblijdt met zijn kennis op computergebied. De computer in en uitgaande postings en de vervuiling, door jaren ontstaan in mijn PC-omgeving, heeft hij werkelijk schitterend opgelost. En...nog tegen een betaalbaar tarief. Dus een AANBEVELING voor iedere lezer dezes!

Luisa Saeta

Om onverklaarbare redenen liep mijn laptop tijdens het automatisch updaten opeens vast. Pagina's wilden niet meer goed laden, scrollen ging niet meer en telkens kreeg ik een blauw scherm. Van alles geprobeerd inclusief het systeem re-setten, alles opnieuw installeren vanaf back-up disk maar zonder resultaat, ik werd er helemaal gek van!
Ik had na weken deze ellende de hoop al helemaal opgegeven maar toch me laten overhalen om Dano's computerhulp in te schakelen. Dano heeft geweldig werk geleverd, mijn laptop werkt weer helemaal tip top en de blauwe schermen zijn niet meer teruggekomen. Absolute klasse en dat voor een zeer redelijke prijs!
Ik zal Dano zeker opnieuw om hulp vragen als ik weer eens een onoplosbaar PC-probleem heb en kan hem aan iedereen aanbevelen.
Nogmaals heel hartelijk dank Dano voor de geweldige service!

John

Dano je maakt niet alleen de mensen blij, je bent op en top goed in je werk.
Ik ben blij dat mijn computer weer werkt zoals die hoort te werken, hij is sneller dan voorheen.
Ik weet waar ik moet zijn als mijn computer of laptop het raar doet en ik zal jou aanbevelen aan mijn familie en vrienden. Nogmaals heel veel dank.

Winnie de Keizer

Ben erg tevreden over je hulp! Je hebt mijn problemen snel, zorgvuldig en correct opgelost. Als je ooit een kunstwerk zou willen krijg je korting ;-) www.atelierdekeizer.nl

Hugo

Dano, ik ben je site op mijn iPad aan het bekijken en tot nu toe alleen maar positief. Alles wat ik moet kunnen zien kan ik zien. Je site lijkt ook op de iPad gewoon goed te werken. Heel veel succes met je dienst, ik denk overigens dat je je niet alleen tot Delft en omstreken moet beperken!

Dank voor je commentaar Hugo. Wat betreft mijn werkgebied kun je "en omstreken" natuurlijk zo ruim opvatten als je wilt dus voorlopig hou ik het even zo...

Frits van Leeuwen

Dano, dat ziet er professioneel en verzorgd uit.

Fons

Zeer goed werk verricht, nadat mijn p.c. gecrasht was. Een andere harde schijf erin en een andere voeding erin gezet. Alle benodigde bestanden gered, alles weer installeren en mijn p.c. is weer optimaal werkend. bedankt!

Jasper

Zeer professioneel, behulpzaam en snel. Heeft m'n werk laptop gered nadat hij niet meer wilde opstarten. Was bang dat al mijn bedrijfs gegevens verloren zouden gaan. Uiteindelijk zijn al mijn gegevens weer terug! Nogmaals dank!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer