U bent hier

Info

Mijn naam is Dano de Vries. Ooit ben ik naar Delft gekomen om er Elektrotechniek te studeren. Tijdens de opleiding bleek ik computers toch leuker te vinden dan elektronica. Daarom ben ik na mijn afstuderen gaan werken in de IT en ben dat altijd blijven doen. Ik ben begonnen met het ontwikkelen van computer software en heb me daarna onder andere beziggehouden met het beheer van computersystemen.

Dano-computerhulp

Dano Computerhulp heb ik opgericht in 2012 omdat ik het ook altijd erg leuk vond om klanten en collega's te helpen met het oplossen van computer problemen. En vooral ook om te voorkomen dat die problemen in de toekomst nog een keer optreden.

Voor meer details over mijn IT loopbaan bij diverse bedrijven (Bionics, Alcatel, NBTC, Getronics/PinkRoccade, Bol.com en TUDelft) kunt u kijken op LinkedIn.

Dano Computerhulp zal u altijd eerlijk advies geven en probeert u geen onzin te verkopen die u toch niet nodig heeft. Wat u wel (om te beginnen) via mij kunt aanschaffen is de goed bekend staande internet security software van Eset.

Werkgebied is Delft en omgeving.

Klik hier om mijn visitekaartje te bekijken en klik hier voor de flyer.

Postadres: Zambiastraat 3, 2622DG Delft.

Kamer van Koophandel te Delft: 56306520.

AVW

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer