Over mijzelf

 

Mijn naam is Dano de Vries. Ooit ben ik naar Delft gekomen om er Elektrotechniek te studeren. Tijdens de opleiding bleek ik computers toch leuker te vinden dan elektronica. Daarom ben ik na mijn afstuderen gaan werken in de IT en ben dat altijd blijven doen. Ik ben begonnen met het ontwikkelen van computer software en heb me daarna onder andere beziggehouden met het beheer van computersystemen.

Dano Computerhulp heb ik opgericht in 2012 omdat ik het ook altijd erg leuk vond om klanten en collega’s te helpen met het oplossen van computer problemen. En vooral ook om te voorkomen dat die problemen in de toekomst nog een keer optreden.

Voor meer details over mijn IT loopbaan bij diverse bedrijven (Bionics, Alcatel, NBTC, Getronics/PinkRoccade, Bol.com en TUDelft) kunt u kijken op LinkedIn.

Dano Computerhulp zal u altijd eerlijk advies geven en probeert u geen onzin te verkopen die u toch niet nodig heeft. Wat u wel via mij kunt aanschaffen is Microsoft Office en de als goed bekend staande internet security software van Eset.

Werkgebied is Delft en omgeving.

Als u tevreden bent kunt u ook nog een review schrijven!

Bereikbaarheid

Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 19:00 uur:

015-7370030 of  06-20089682

(ingesproken voicemails worden zo snel mogelijk beantwoord)

Of mail naar: info@danocomputerhulp.nl

Of klik hier voor het contactformulier.

Of stuur een appje:

Bezoek aan huisadres Dano Computerhulp voor afgeven of ophalen computer UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Laatst gewijzigd op 09-05-2021 , 17:18 uur