Tarieven
Uurtarief
€ 25,00
Het algemene uurtarief geldt voorzover er geen vaste tarieven van toepassing zijn. Dus oplossen van allerlei problemen, installeren en configureren van diverse software (office, virusscanner, wachtwoordmanager, online-backup, etc.), vervangen van harddisk door een snelle SSD, etc.
Vaste tarieven:
Opschonen
€ 50,00
Computer versnellen door overbodige software te verwijderen, tijdelijke bestanden op te ruimen, diskruimte vrij te maken, etc. Hiervoor geldt een vast tarief om het mogelijk te maken een opschoonactie af te maken en niet gedwongen te worden halverwege te stoppen!
Basis installatie Windows
€ 50,00
Bij een basis installatie van Windows wordt de computer voorzien van een ‘vers’ Windows besturingssysteem (inclusief drivers en updates) waarbij alle bestaande (software) problemen in één keer opgelost zijn en de computer weer snel en als nieuw functioneert.
Backup / Restore data en e-mail
€ 50,00
Bij het maken van een backup worden uw gegevens (fotos, muziek, documenten, e-mail, etc.) veilig opgeslagen. Bij het terugzetten van een backup (ofwel een restore) worden al uw gegevens weer teruggezet op uw computer, usbstick, externe disk of een ander opslagmedium. In combinatie met een Basis installatie Windows omvat de Backup/Restore tevens het overzetten van e-mail van de oude computer naar de vers ge-installeerde nieuwe computer. Andere werkzaamheden zoals het terugzetten en configureren van diverse andere software (officepakket, virusscanner, online-backup, etc.), het vervangen van een gewone harddisk door een SSD, etc. worden berekend volgens het uurtarief.
Afleveren bij klant
€ 25,00
Na reparatie / installatie van een computer lever ik de computer vaak persoonlijk bij de klant thuis af. De computer wordt door mij aangesloten en getest. Daarna geef ik uitleg over de eventuele wijzigingen waar rekening mee moet worden gehouden en beantwoord de vragen die de klant op dit moment heeft.
Reistijd/benzinekosten:
Op loopafstand
gratis
Iets verder weg tot 20km (Delft en omgeving)
€ 10,00
Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Delfgauw, Pijnacker, Zoetermeer, Rijswijk, Den Haag, enz.
Verder weg dan 20 km
€ 0,50 per km
Afstand tussen mijn woon/werk adres en klant adres

Bereikbaarheid

Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 19:00 uur:

015-7370030 of  06-20089682

(ingesproken voicemails worden zo snel mogelijk beantwoord)

Of mail naar: info@danocomputerhulp.nl

Of klik hier voor het contactformulier.

Of stuur een appje:

Bezoek aan huisadres Dano Computerhulp voor afgeven of ophalen computer UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Bij onvoorziene omstandigheden, als een probleem bijvoorbeeld niet helemaal naar tevredenheid opgelost kan worden, worden uitsluitend de (eventuele) voorrijkosten en het eerste uur berekend en geldt er:
No cure, No pay !

Na het verlenen van de hulp kunt u direct op verschillende manieren betalen:

  • Pinnen,
  • Tikkie,
  • Betaalapp op mobieltje,
  • Elektronisch bankieren op computer.
  • Contant (dat is en blijft nog steeds mogelijk!)

Eerste uur wordt altijd in rekening gebracht.

Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Stuur mij nu maar een bericht!

Laatst gewijzigd op 24-06-2022 , 00:52 uur